Betaalmethoden

Je kunt op deze website online condooms bestellen. Om je bestelling te betalen zijn er verschillende betaalmogelijkheden.

Betaalmethode Uitleg
betalen-overschrijving

Je kunt je betaling overmaken naar onze bankrekening:
Rekeningnummer 465339344, ter name van Spooren te Veldhoven.
Vermeld bij je betaling ook het bestelnummer dat je per email ontvangt.

 

condooms-ideal

Als je eigen bank iDeal ondersteunt, dan kun je direct na je bestelling betalen via je eigen bank-omgeving. Zodra je bestelling is afgerond, wordt je doorgestuurd naar MultiSafePay. Bij MultiSafePay kun je snel en eenvoudig met iDeal je bestelling betalen.

 

paypal

Heb je een online rekening bij PayPal, dan kun je direct na het plaatsen van je bestelling de betaling bij PayPal afronden.

 

creditcard

Om je bestelling met Creditcard te betalen wordt je doorgestuurd naar PayPal. Op de beveilgde betaalwebsite van PayPal kun je de betaling voor je bestelling veilig afronden.

 

condooms-contant-betalen

Contant
Kies deze betaalmethode:

  • als je de bestelling wilt afhalen in Veldhoven en dan contant wilt betalen. Neem voor een afhaal-afspraak contact op na het plaatsen van je bestelling.
  • als je de betaling contant in een envelop per post wilt opsturen.
    Instructies: vouw het geld in een papier waarop naam en adres en bij voorkeur het ordernummer zijn geschreven. Indien je muntgeld stuurt, plak dit met plakband vast op het papier. Stuur het geheel in een gesloten en voldoende gefrankeerde envelop naar Spooren Internet Services, Kloosterhof 10, 5504HR, Veldhoven (Nederland). Let op: het per post versturen van contant geld is voor eigen risico, totdat de betaling door ons is ontvangen.