Nieuws

Soepele Troonswisseling? Probeer BodyGliss nu supervoordelig!

Soepele troonswisseling

Ooit BODYGLISS geprobeerd voor een soepele massage of als glijmiddel? 

Eénmaal BodyGliss, dan is de kans groot dat je nooit meer iets anders wilt! BodyGliss voelt superzacht aan, je hebt er weinig van nodig en het gaat superlang mee!

Voor een soepele troonswisseling is er nu de BodyGliss Orange King Edition 100ml, exclusief bij Condoom-Anoniem.nl, voor slechts € 9,99! Meer flesjes = meer korting.

Neem BodyGliss Orange King bij Durex Play Massage, dan ontdek je 't voor maar € 4,95! 

Lees meer

Meer plezier met glijmiddel

durex-play-glijmiddel Vooral vrouwen ervaren fijnere seks met glijmiddel, maar ook voor mannen voegt het veel lekkers toe. Universitair onderzoek bevestigt dat glijmiddel bij seks voor jong én oud voor meer plezier en tevredenheid in bed zorgt.
Bijna 1 op de 3 vrouwen heeft wel eens pijn bij het vrijen. En voor de meeste mannen is aftrekken met glijmiddel een fantastische ervaring.

Lees meer

Gevaarlijk voor condooms: iPhone Playa Case

Een iPhone-hoesje waar ook een condoom in past: het lijkt een slimme uitvinding. Toch waarschuwen we als condoomspecialist voor het opbergen van een condoom tegen je telefoon, zeker als het voor langere duur is.
Bellen, gamen, filmpjes kijken, je telefoon kan het allemaal! De telefoon kan echter behoorlijk warm worden, en dat is slecht voor de betrouwbaarheid van je condooms.

Lees meer